Finanszírozási lehetőségek


1. AGIP Hungária Zrt. által finanszírozott tartály telepítése:

Az Ön cégének néhány adatának ismeretében (üzemanyagfelhasználás éves mennyisége, céginformáció kérés, rövid hitelvizsgálat) az Agip Hungária Zrt. megfinanszírozza a tartály vásárlását, egy erre vonatkozó szerződés szerint. Ezen konstrukció részleteiről kérjük, érdeklődjön. Tájékoztatjuk, majd értesítésükre az ajánlatot közvetlenül az Agip Hungária Zrt-től kapja.


2. Különböző lízingcégek kínálatából biztosítunk lehetőséget a vásárláshoz.

Három neves lízingcég ajánlata áll rendelkezésére a tartály finanszírozására. Ezek a lízingcégek már ismerik, finanszírozták termékeinket.

Példa egy lízingkonstrukcióra:

    induló részlet: 300 000 Ft
    futamidő: 60 hónap
    fizetendő: 35 000 Ft/hó (vagyonbiztosítási fedezettel)
    maradványérték nincs.

A lízinges konstrukció előnye, hogy alacsony kezdőrészlet befizetésével már tudja használni a tartályt, és a lízingdíjat az Agip Hungária Zrt. által adott üzemanyagár megtakarításból tudja fizetni.


3. Tartály megvásárlása:

A tartály megvásárlása esetén a vételárat két részletben törleszti, megrendeléskor kérjük a vételár 50%-át átutalni, majd a fennmaradó összeget a tartály helyszínre szállításakor egyenlíti ki. Szállítási határidő: Megrendeléstől számított 3-4 hét. Megrendeléskor, mivel általában egy-két darab van raktárkészleten, előfordulhat, hogy egy héten belül tudunk szállítani. Igény szerint referenciát tudunk biztosítani.


4. Tartály bérleti lehetősége:

A tartályt akár ingyen kihelyezzük az Ön telephelyére, amennyiben az AGIP Hungária Zrt. által biztosított üzemanyagot vásárolja. Az üzemanyag ára a kúti árhoz képest akár 10-15 Forinttal alacsonyabb is lehet (mennyiségtől, illetve a bérleti időtartamtól függ). A tartály bérleti díja havi 2.000.- Ft + ÁFA. Konkrét részletekről a vásárolt mennyiségtől és a bérleti időtartamtól függően tudunk ajánlatot adni.


bérleti szerződés letöltése