Profilunk: üzemanyagtartály, mobilkút, konténerkút, használt tartály forgalmazásaÜzemanyagtöltő állomások:

A mobil üzemanyag kutakat az üzemanyag (gázolaj) tárolására és mezőgazdasági, fuvarozó, vagy egyéb cégeknél használatos munkaeszközök üzemeltetéséhez szükséges üzemanyag ellátására, kimérésére fejlesztették ki. Gyártásuk minőségi anyagokból az ide vonatkozó és érvényben lévő jogszabályoknak, illetve előírásoknak megfelelően történik. Ezek a föld feletti, "dupla falusított" (kettős falú, vagy szimplafalú kármentő térrel ellátott) mobil tartályok, melyek külön mechanikus és villamos berendezésekkel rendelkeznek az üzemanyag töltésére, tárolására és ellenőrzött kiszolgálására.


Az üzemanyagtöltő állomások fő alkotóelemei:

  • duplafalusított edény (tároló tartály): az üzemanyag tárolására
  • mechanika: ellenőrzési és jelzési alkotórészekkel
  • töltőszivattyú (nem minden esetben szükséges): a tartály üzemanyaggal való feltöltésére
  • lecsapoló állás: az üzemanyag ellenőrzött (mért) kiszolgálására
  • szerelő állvány (létra): a tartály szervízelésére
  • elektromos áram-doboz: az elektromos alkotórészek áramellátását biztosítja

Tápegység:

A tápegység (3 PEN, 230 V / 400 V, 50 Hz) a kapcsolóval együtt egy kapcsolódobozban található. Az összes villamos berendezés robbanás biztos kivitelben készül, és rendelkezik vizsgáló laboratórium ennek megfelelő igazolásával.


Összeszerelés:

A mobil gázolaj kút egyszerűen összeszerelhető és beüzemelhető. A tartályra - (a megfelelően előkészített betonlapra történő helyezése után) - fel kell szerelni a tartozékokat. Ki kell alakítani a tűzoltó készülék, a tűzoltó homok helyét majd a tartályt földelni kell az elektromos biztonsági előírásoknak megfelelően. A hálózatot a főkapcsolóhoz kell kötni, majd a villamos berendezés ellenőrzése (érintésvédelmi szempontból is) után a tartályt üzembe helyezhetjük.